ΜΕΛΗ της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΦΙΛΩΝ του ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ «Ε.Φ. του Ε.Α.Μ.» στα ΓΡΑΦΕΙΑ του Σ.Φ.Ε.Α

Πραγματοποιήθηκε στις (26-2-2015) η προγραμματισμένη επίσκεψη μελών της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΦΙΛΩΝ του ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ στα γραφεία του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ.

 

Τα μέλη της «Ε.Φ. του Ε.Α.Μ.» υποδέχτηκαν τα μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου, Ν. Τριανταφύλλου, Β. Καλαματιανός, Κ. Κούκου και Β. Δούρος.

Στους επισκέπτες, έγινε ξενάγηση στους χώρους του πρώην ΕΑΤ-ΕΣΑ και εκτενής ενημέρωση- συζήτηση σχετικά με τη δικτατορία, τις διώξεις, απαγορεύσεις, τις συνθήκες κράτησης στους τόπους ανάκρισης, εκτοπισμού και φυλάκισης, το αντιδικτατορικό κίνημα.

 

Οι υπεύθυνοι της «Ε.Φ. του Ε.Α.Μ.» ευχαρίστησαν τα μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου για την υποδοχή που τους επιφύλαξαν και για την ενημέρωση που τους παρείχαν.

Σε ένδειξη εκτίμησης της προσφοράς του Συνδέσμου, μας δώρισαν από ένα αντίτυπο του «ΑΛΜΠΟΥΝ 2015 του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου», που εκδόθηκε για τα 80 χρόνια λειτουργίας της Εταιρείας Φίλων του Αρχαιολογικού Μουσείου.      

 

Τέλος, μας δήλωσαν πως ενδιαφέρονται για τις δραστηριότητες του Συνδέσμου και τους υποσχεθήκαμε πως θα τους ενημερώνουμε για τις δραστηριότητές μας.